Interiér kancelárskych priestorov, Bratislava 2012 | KENDU ateliér interiérovej tvorby, kancelária interiérového dizajnéra
© 2013 Ateliér KENDU

Interiér kancelárskych priestorov, Bratislava 2012

• Štúdia

Návrh interiéru pre investično-konzultačnú spoločnosť, pre mladý dynamický tím, ktorý nikdy nespí. Pôdorysné členenie kancelárií má nepravidelný tvar bez pravých uhlov. Požiadavka investora bola vytvoriť kancelárie pre malý počet ľudí s postupným nárastom, v budúcnosti so zriadením recepcie pri vstupe do kancelárií. Pôvodné delenie priestorov obmedzuje prísun prirodzeného svetla pri vstupe, čím je výrazne obmedzená kvalita prostredia. Nové sklené priečky a menšie stavebné úpravy eliminujú tento hendikep. Rôzne odskoky, výklenky a inštalácie uzavreté v SDK púzdrach sú zjednotené novým obkladom. Osvetlenie v priestoroch s nepravidelným pôdorysom je prispôsobené tejto výnimočnosti, interiér je doplnený o zelenú stenu v zasadačke a zeleň integrovanú v pracovných stoloch. Ako relaxačný bonus pre uvoľnenie stresu je v kanceláriach zakomponovaná suchá infra sauna.