Závodná jedáleň, Poľsko, 2013 | KENDU ateliér interiérovej tvorby, kancelária interiérového dizajnéra
© 2013 Ateliér KENDU

Závodná jedáleň, Poľsko, 2013

• Štúdia

Návrh samoobslužnej závodnej jedálne sa odvíja od bývalého priestoru zváračskej dielne, v ktorej bude nová prevádzka fungovať. Uchováva a zveľaďuje jestvujúce povrchové úpravy betónových stien a podláh, osvetlením zvýrazňuje rebrový strop. Industriálne jednoduchý návrh jedálne sa dostáva do kontrastu s dreveným obložením kuchynského zázemia s výdajom jedál. Návrh dopĺňa kombinácia barového a jedálenského sedenia.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://kendu.sk/atelier/slovak/zavodna-jedalen-polsko-2013/) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/ws760200/www_root/atelier/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ws760200/www_root/atelier/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19